Kommittén har under året arrangerat onsdagstävlingar för äldre medlemmar (60+) och hjälpt till med enklare banunderhåll. Tävlingarna har varit uppskattade och uppslutningen varit god under säsongen. Många goda insatser har gjorts på banan med gott resultat.

Som avslutning på säsongen anordnades onsdagstävlingen på Lidköpings GK den 2/10.
Kl 8.00 den 2/10 samlades ”Antikgänget” på klubben för avfärd till Lidköping.
Termometern visade +2  och landskapet var vitt av nattfrosten.

När vi anlände till Lidköping kl 9.30 hade det blivit något varmare, men de första 9 hålen blev vi anvisade att spela på vintergreener.
Men när det sedan blev dags att spela de siste 9 hålen ca kl  12 hade ordinarie greener blivit spelbara i det underbart soliga vädret.

Dagens segrare blev Stig Ambjörnsson på netto 65 slag (par 71).

Efter prisutdelning blev vi serverade en utsökt lunch på golfrestaurangen som hade öppet endast för vår skull.

Adressuppgifter

Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg,
C/O Lars Holmgren, Flundregatan 12,
46133 TROLLHÄTTAN

Leasad Webbsida

Levererad i samarbete med THN Data

Adressuppgifter

Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg,
C/O Lars Holmgren, Flundregatan 12,
46133 TROLLHÄTTAN

Leasad Webbsida

Levererad i samarbete med THN Data

Nyheter Veterankommittén på vift!