Nu startar vi upp utomhussäsongen 2020. Vi har kört några inomhusträningar på Indoor golf i vinter, men p.g.a rådande situation blev det bara ett par tillfällen. Men eftersom vi har haft bra väder på inledningen av säsongen har vi kunnat spela på vår korthålsbana ett antal söndagar i mars och april.

Men på tisdag 5/5 kl 18:00 – 19:00 kör vi igång på riktigt med utomhusträningarna, först ut är Golfstart för våra knattar mellan ca 7-9 år. I år kommer den gruppen ledas av Molly Sjölin och Ellen Call.

torsdag 7/5 kör vi igång med gruppen Mot grönt kort mellan 18:00 – 19:00.

Direkt efter, mellan kl 19:00 – 20:00 kör vi igång gruppen Hcp 54 och neråt.

De här grupperna tränas av vår Pro Håkan Håkansson med stöttning av våra ungdomstränare Mathias Axén, Tobias Moberg och Staffan Call.

Vi kommer inte ha något separat informationsmöte som vi brukar ha i samband med säsongsstarten, men vi kommer i samband med första träningen informera om årets juniorverksamhet.

Vi vill gärna att alla som vill vara med på träningen går in på vår egna websida www.svenskalag.se/hgk-ungdom och anmäler sig till årets juniorträning även om man varit med tidigare.

Varmt välkomna till årets juniorträningar!

//Tränarna

PS. Med anledning av den rådande Coronapandemin kommer vi att följa Svenska Golfförbundets Rekomendationer för ”Träningsverksamhet för barn och ungdomar i golf”, mer info om detta på SGFs hemsida.

 

Adressuppgifter

Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg,
C/O Lars Holmgren, Flundregatan 12,
46133 TROLLHÄTTAN

Leasad Webbsida


Levererad i samarbete med THN Data

Adressuppgifter

Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg,
C/O Lars Holmgren, Flundregatan 12,
46133 TROLLHÄTTAN

Leasad Webbsida


Levererad i samarbete med THN Data

Grönt kort Nu startar vi upp juniorträningen 2020