Årets golfresa är planerad till Lundsbrunn den 19-20/9 2015.

Vi kommer att spela två ronder, Tretec chalange på lördag och en scramble på söndag. Starttider kommer senare.

Lördag kväll avnjuter vi en middag tillsammans och förhoppningsvis kan vi också delge varandra trevliga golfminnen från den säsongen som har varit.

På söndag startar vi med frukost före vi spelar en scramble. Dagen avslutas med lunch och prisutdelning.

Till prisbordet vill vi att alla tar med sig en flaska vin.

Pris: 1620 kr/person Priset inkluderar 2st greenfee, 1st övernattning i dubbelrum, 2 rätters middag på lördag kväll, frukost och lunch på söndag. Vi har också tillgång till lokal för samkväm efter middagen på lördag samt vid prisutdelning på söndag.

Extra natt (fredag till lördag) med greenfee och frukost: 865 kr/person För den som önskar finns tillgång till spa för 250 kr.

Anmälan görs vid klubbhuset på Hörlycke, senast 2015-09-10, kl 18:00. Alla är hjärtligt välkomna.

Vänliga hälsningar Torgny Standar.

Adressuppgifter

Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg,